fbpx

Call of Duty: Warzone vanaf september niet meer speelbaar

Verdansk Warzone

Slecht nieuws voor de fans van de originele Call of Duty: Warzone. Activision heeft namelijk laten weten dat deze op 21 september niet meer speelbaar zal zijn.

Deze eerste, aangepaste versie van Call of Duty: Warzone gaat ondertussen door het leven als Caldera en maar werd initieel in maart 2020 gelanceerd. Activision zegt door deze beslissing zich beter te kunnen focussen op de ontwikkeling van Warzone 2 en andere Call of Duty-games.

Het zure is wel dat je progressie en inventory van Caldere niet overgezet kan worden naar Call of Duty: Warzone 2. Wel kan je deze content gebruiken in Call of Duty: Modern Warfare, Black Ops Cold War en Vanguard.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: