fbpx

The Last of Us ontvangt maar liefst 24 Emmy nominaties

The Last of Us HBO

Gisteren zijn de nominaties voor de 75ste Emmy Awards bekendgemaakt. HBO-serie The Last of Us ontving maar liefst vierentwintig nominaties waaronder Outstanding Drama Series.

Met vierentwintig nominaties staat The Last of Us op de tweede plek. Enkel Succession, ook van HBO, doet nog beter met zevenentwintig nominaties. De top drie wordt vervolledigd door The White Lotus, dat drieëntwintig nominaties ontving en eveneens in handen is van HBO.

Naast een nominatie voor Outstanding Drama Series ontving The Last of Us onder meer een nominatie voor Outstanding Lead Actor In A Drama Series (Pedro Pascal als Joel) en voor Outstanding Lead Actress In A Drama Series (Bella Ramsey als Ellie). Nick Offerman en Murray Bartlett ontvingen beiden een nominatie voor Outstanding Guest Actor In A Drama Series voor hun rol als respectievelijk Bill en Frank in de geprezen derde aflevering Long, Long Time.

De 75ste Emmy Awards vinden plaats op 18 september. Een volledig overzicht van alle genomineerden in alle categorieën kunnen jullie hier vinden.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: