fbpx

Uitbreidingen en roadmap van Dead Island 2 bekend gemaakt

Dead Island 2

Dead Island 2 mep nog steeds grotest rond zich heen, maar ontwikkelaar Deep Silver Dambuster heeft toch al wat meer bekend gemaakt rondom de toekomst van de game.

Zo verschijnen in Q4 van 2023 en Q2 van 2024 twee updates die nog meer plezier moeten brengen in deze fijne zombiegame.

De eerste uitbreiding krijgt de naam Haus en volgt een miljardair die een techno-cult opricht. Meer dan genoeg bloed en gore in het laatste kwartaal van 2023.

Rondom de eerste verjaardag van Dead Island 2 kunnen we ons amuseren op het SOLA Festival. Een plek waar we helemaal uit de bol kunnen gaan.

Bovendien werd ook een eerste zogenaamde Quality of Life-patch vrijgegeven voor Dead Island 2. Deze fixt uiteraard enkele bugs en voegt een Cosplay-feature toe waarin je de skin van je personage kan aanpassen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: