fbpx

Het Belgische Hubris maakt de oversteek naar PlayStation VR2 en Meta Quest 2

Hubris VR

Eind vorig jaar verscheen Hubris, ontwikkeld door het Antwerpse Cyborn, op verschillende VR-platformen op PC. Vanaf 22 juni breidt de game zijn potentieel uit.

Hubris komt namelijk ook beschikbaar op de Meta Quest 2 én PlayStation VR2. Dat maakt dat er een pak meer gamers kennis kunnen maken met deze uitstekende sci-fi shooter. Het mooie is dat ontwikkelaar Cyborn beide versies voorziet van enkele specifieke features.

Zo beschikt de PS VR2-versie Dynamic Resolution en worden de features van de PS VR2 Sense Controller, zoals haptische feedback, ondersteund. Ook wordt deze versie van Spacial Audio voorzien dankzijn de Tempest 3D AudioTech engine van de PlayStation 5. De Quest 2-versie krijgt dan weer aangepaste audio en wapens.

RoMa ging eind vorig jaar aan de slag met Hubris, zijn ervaringen lees je in zijn review.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: