fbpx

PowerWash Simulator nu ook op disc verkrijgbaar

PowerWash Simulator Tomb Raider Croft Manor

Goed nieuws voor de puristen onder ons. Want PowerWash Simulator is vanaf nu ook als fysieke versie verkrijgbaar!

Ondanks het feit dat steeds meer gamers digitale versies van hun games verkiezen, zijn er heel was verzamelaars die zweren bij een fysieke versie.

Gelukkig is dé culthit van 2022 nu ook als fysieke versie verkrijgbaar voor Deze versie is verkrijgbaar voor Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5. De versie voor Nintendo Switch heeft wel een downloadcode in de doos.

BrunoB gaf de game een mooie 7 en omschreef PowerWash Simulator als de perfecte relaxtherapie na een veel te drukke dag.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: