fbpx

Alle bevestigde nieuwe Xbox Game Pass Day One lanceringen

Xbox Game Pass

De Xbox Game Pass is een bijna essentieel onderdeel geworden van het hebben van een pc of een Xbox. Na de Xbox Showcase van vorige week zal die bibliotheek met games de komende maanden flink worden uitgebreid.

Met een combinatie van first en thrid party releases bevat het aantal day one releases voor Game Pass onder andere Bethesda’s ruimte-exploratiespel Starfield, Forza Motorsport en Capcom’s Kunitsu-Gami: Path of the Goddess.

Nieuwe titels worden meestal in golven toegevoegd aan Xbox Game Pass, met elke maand meestal twee van deze golven. Elke levering van content betekent ook dat andere games uit de service worden gehaald om ruimte te maken voor de nieuwkomers. Deze maand vertrekken games als Maneater en Chorus.

 • Starfield — 6 september
 • Forza Motorsport — 10 oktober
 • Senua’s Saga Hellblade II
 • Fable — TBA
 • Avowed — 2024
 • Clockwork Revolution — TBA
 • Kunitsu-Gami: Path of the Goddess — TBA
 • South of Midnight — TBA
 • Towerborne — TBA
 • Payday 3 — 21 september
 • 33 Immortals — TBA
 • Microsoft Flight Simulator 2024 — 2024
 • Cities Skylines II — oktober 2024
 • Persona 3 Reload — TBA
 • Persona 5 Tactica — TBA
 • Still Wakes the Deep — TBA
 • Dungeons of Hinterberg — 2024
 • Jusant — TBA (Steam demo beschikbaar)


Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: