fbpx

Lekker scheuren in launch trailer MotoGP 23

Snelle jongens, en in het bijzonder zij die fan zijn van snelle motoren op twee wielen, die kunnen vanaf vandaag aan de slag met MotoGP 23.

Dit nieuwste deel in de franchise bevat alle officiële coureurs, circuits en indelingen van de klasses MotoGP, Moto2, Moto3 en MotoE.

Virtuele coureurs kunnen vanaf vandaag hun race-avontuur beginnen op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en Steam. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: