fbpx

Maak kennis met de wereld van Remnant II in nieuwe trailer

Echt goede coöp games? Ze bestaan, maar ze zijn zeldzaam. Remnant: From the Ashes was een steengoede coöp game, licht overgoten met een Soulslike sausje maar zeker te doen. De verwachtingen voor Remnant II zijn dan ook hooggespannen.

Remnant 2 is het vervolg op Remnant: From the Ashes waarin de overlevenden van de mensheid het opnemen tegen nieuwe dodelijke wezens en goddelijke eindbazen in angstaanjagende werelden.

Speel solo of samen met twee andere vrienden om de diepten van het onbekende te verkennen en een kwaad te stoppen dat de realiteit zelf vernietigt. Om te slagen moeten spelers vertrouwen op hun eigen vaardigheden en die van hun team om de moeilijkste uitdagingen te overwinnen en het uitsterven van de mensheid af te wenden.

Een mix van methodische en hectische gevechten met ranged/melee combat keert terug met sluwe vijanden en grootschalige eindbaasgevechten. Kies specifieke uitrusting en wapens om optimaal te presteren in de verschillende biomgevingen en gevechten die je te wachten staan.

Spelers kunnen alleen of met vrienden als team door vreemde nieuwe werelden en daarbuiten reizen, overspoeld door mythische wezens en dodelijke vijanden terwijl ze in leven proberen te blijven. Er zijn meerdere werelden te verkennen met verschillende soorten wezens, wapens en voorwerpen. Gebruik en upgrade ontdekte voorwerpen om zwaardere uitdagingen aan te gaan.

Vertakkende quest lines, augments, crafting en loot rewards zullen de vastberadenheid van zelfs de meest geharde spelers testen in dynamisch gegenereerde kerkers en gebieden. Er zijn verschillende verhalen verweven in de verschillende werelden, wat verkenning en meerdere bezoeken aanmoedigt.

Het uitgebreide Archetype-systeem biedt spelers unieke passieve bonussen en verbluffende krachten. Meerdere Archetypes kunnen tijdens het spel worden vrijgespeeld, in level worden verhoogd en samen worden uitgerust voor verschillende speelstijlen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: