fbpx

Disney+ lost nieuwe trailer voor Ahsoka

Vanaf 23 augustus kunnen we op Disney+ terecht voor een nieuwe Star Wars serie. Deze keer eentje die draait om het personage Ahsoka.

In augustus 2023 brengt Disney+ Ahsoka uit, een meeslepende serie die ons naar een tijdperk van galactische verkenning en intriges belooft te katapulteren. De serie draait om een personage dat een nevelachtige dreiging onderzoekt die ontstaat in de nasleep van de val van het Keizerrijk.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: