fbpx

Nieuw Alan Wake 2-videodagboek introduceert het nieuwe personage Saga Anderson

Alan Wake 2

Daar waar in het originele Alan Wake, de schrijver himself centraal stond, maken we in Alan Wake 2 kennis met een nieuw co-hoofdpersonage: FBI-agente Saga Anderson. Wie is ze? Wat drijft haar? Dat ontdekken we in een nieuw videodagboek.

Saga Anderson arriveert in Bright Falls om een reeks rituele moorden te onderzoeken. De zaak glijdt af naar een nachtmerrie wanneer Anderson pagina’s van een horrorverhaal ontdekt, een horrorverhaal dat werkelijkheid begint te worden.

Ondertussen schrijft Alan Wake, een verloren schrijver die gevangen zit in een nachtmerriegevangenis buiten onze wereld, een duister verhaal om de realiteit vorm te geven in een wanhopige poging om te ontsnappen.

Opgejaagd door een onverzadigbare horror, worstelt Wake om zijn verstand te behouden en de duivel met zijn eigen spel te verslaan.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: