fbpx

Help Capcom kiezen welk Resident Evil-spel de volgende remake krijgt

Met Resident Evil 4 Remake heeft Capcom opnieuw een dijk van een hit én een remake te pakken om U tegen te zeggen. Welke wordt de volgende in Capcoms remake lijstje? Jij mag mee beslissen!

Capcom heeft namelijk een vragenlijst uitgestuurd naar de Resident Evil-fans met daarin de vraag van welke Resident Evil zij graag een remake zouden willen.

Zelf zou ik kiezen voor Resident Evil 5 want dat was, net als Resident Evil 4, meer mijn ding dan de meer gepeperde horrortitels uit het rijtje.

Momenteel zou Resident Evil: Code Veronica bovenaan staan bij de fans. Deze titel speelt zich af na de gebeurtenissen in Resident Evil 2 en 3, waarin Claire Redfield een Umbrella-faciliteit in Parijs bezoekt tijdens de zoektocht naar haar broer Chris.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: