fbpx

Streamer Rob2628 is eerste Diablo IV level 100-speler

Diablo IV 4

Sinds 2 juni kunnen gamers die een speciale editie van Diablo IV hebben aan de slag met de game. De rest moet nog even wachten, namelijk tot 6 juni. Ondertussen kennen we ook de eerste speler die level 100 bereikte: Streamer Rob2628.

Volgens Blizzard zou je zo’n 150 uur nodig hebben om level 100 te bereiken. Wat Rob allemaal deed dat zie je in onderstaande video.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: