fbpx

Blizzard werkt reeds aan twee expansions voor Diablo IV

Diablo 4

Nu Diablo IV er eindelijk is, moet je nog niet meteen hopen op een vijfde telg in de reeks natuurlijk. Maar niet getreurd natuurlijk, waarom zou je, Blizzard heeft reeds twee expansions in de planning staan.

Dat bevestigde Diablo’s general manager Rod Fergusson in een interview. Hij zei daarover het volgende:

We moeten dingen parallel opbouwen“, legt Fergusson uit. “We staan op het punt om de hoofdgame te lanceren, we zijn Season One aan het afronden, we werken aan Season Two, we werken aan Expansion One, we trappen af met Expansion Two – dat gebeurt allemaal op dit moment.

De ontwikkelaar zei dat hij het eerste seizoen ergens in juli verwacht en dat elk seizoen ongeveer een kwart jaar zal duren om casual spelers de kans te geven hun achterstand in te halen.

De inhoud van elk seizoen blijft echter het grootste mysterie. Fergusson onthulde dat elk seizoen nieuwe verhalende content zal brengen die het verhaal verder brengt en spelers laat kennismaken met de nieuwe mechanica van het seizoen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: