fbpx

Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord verhaaltrailer onthult nieuwe slechterik en Ghostbusters HQ

Zelf heb ik in mijn leven nog geen spook of geest gezien. Toch niet in het echt als ik dat zo mag zeggen. Ik vraag me dan ook af of een job als ghostbuster iets voor mij zou zijn. Ik ben immers een schrikkepiet in het donker.

De films, de originele dan, die kon ik wel best smaken. En de games die mogen er ook best zijn. De volgende in het rijtje is Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord, en daarvan krijgen we vandaag wat nieuwe details in een verhaaltrailer.

In Rise of the Ghost Lord kruipen we in de huid van een nieuwe cast personages aan het begin van hun reis om hun eigen hoofdkwartier voor geestenverdelgers te runnen vanuit San Francisco. Legendarische locaties in de stad, zoals de Golden Gate Bridge, komen tot leven in een uitgebreide en meeslepende campagne waarin we solo of samen met maximaal drie vrienden in coöp kunnen spelen om de machtige Ghost Lord en zijn bende kwaadaardige geesten te stoppen en chaos in de stad te veroorzaken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: