fbpx

Dit zijn de best verkochte games in België (Week 21)

street

Een nieuwe week en dus hoog tijd voor een nieuwe top 5 van best verkochte games in ons Belgenlandje. Hebben we een nieuwe nummer 1 deze week?

Niet veel nieuws onder de zon deze week. The Legend of Zelda houdt stevig vast aan de nummer 1 positie, op de voet gevolgd door FIFA 23 en Hogwarts Legacy.

Ook GTA V blijft hangen in de top 5, en op de vijfde plaats, toch wel verrassend, Cyberpunk 2077.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: