fbpx

Naughty Dog heeft meer tijd nodig voor multiplayer game van The Last of Us maar werkt ook aan nieuwe singleplayer game

Net zoals mezelf waren heel wat mensen teleurgesteld dat het tijdens Sony’s PlayStation Showcase van afgelopen woensdag muisstil bleef rond de multiplayer game van The Last of Us. Het is immers alweer een hele poos geleden dat we hier nog iets over vernomen hebben.

Tijdens Opening Night Live van het Summer Game Fest van vorig jaar (dus bijna exact één jaar geleden), bevestigde Neil Druckmann dat er een standalone multiplayer game van The Last of Us in ontwikkeling was. Deze game zou net zo groot en belangrijk worden als de singleplayer games van The Last of Us en zou zijn eigen verhaal en een volledige cast aan nieuwe personages krijgen. Hierna bleef het vrij stil rond de game. Tevergeefs dachten daarom vele fans dat Sony eindelijk gameplay beelden zou tonen tijdens de afgelopen PlayStation Showcase.

Via een Tweet reageert Naughy Dog op deze teleurstellingen en zegt het meer tijd nodig te hebben voor de ontwikkeling van de game. In diezelfde Tweet laat de ontwikkelaar ook weten bezig te zijn aan een nieuwe singleplayer-ervaring:

‘The Last of us Fans,  

We weten dat velen onder jullie uitgekeken hebben naar onze The Last of Us multiplayer game. We zijn ongelooflijk trots op het werk dat onze studio tot nu toe heeft gedaan maar naarmate de ontwikkeling vorderde, beseften we dat we het spel meer tijd moeten geven.

Ons team blijft aan het project werken evenals aan onze andere games die momenteel in ontwikkeling zijn waaronder een gloednieuwe singleplayer-ervaring; we kijken er naar uit om binnenkort meer nieuws te delen.

We zijn onze fantastische community dankbaar voor alle steun. Bedankt voor jullie passie voor onze spellen, het blijft onze drijfveer’.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d