fbpx

Trailer van The Plucky Squire toont fantasierijke beelden

Ik heb genoten van de PlayStation Showcase met hier en daar een leuke verrassing. The Plucky Squire is daar zeker één van.

The Plucky Squire is een game met een mix van verschillende genres en hanteert een zeer bijzondere grafische stijl. Het ene moment speel je in 2D vanuit een prachtig uitziend boek en plots verandert de gameplay in 3D en krijgt de game een volledig andere dynamiek. Heerlijke taferelen zijn dit.

De game wordt ontwikkeld door de indie-studio All Possible en wordt uitgegeven door Devolver Digital. The Plucky Squire zal dit jaar nog speelbaar zijn, dit voor PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: