fbpx

Razendsnelle zwaardgevechten in Phantom Blade Zero trailer

Ghost of Tsushima 2? Nioh 3? Dark Souls 4? Sekiro 2? Allemaal titels die in me opkwamen bij het bekijken van deze Phantom Blade trailer.

Een stevige portie combat, martial arts, razendsnelle zwaardgevechten, gebruik maken van de omgeving en wall running om je vijanden uit te schakelen. Het is niet mijn ding waarschijnlijk maar het zag er geweldig uit.

Wat zou jij doen als je nog maar 66 dagen te leven had? Meer info op de officiële website.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: