fbpx

Super coole trailer voor Metal Gear Solid 3: Snake Eater

Wat een vette trailer voor Metal Gear Solid Snake Eater! De remake komt er en dat op PlayStation 5, Xbox Series X/S en PC.

Bijna 20 jaar na het origineel, heeft Konami de remake van Metal Gear Solid 3: Snake Eater aangekondigd.

Daarnaast komt er ook een Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1. De collectie, die nog deze herfst verschijnt, bestaat uit Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2 en 3 uit de HD Collection die in 2011 uitkwam op PlayStation 3. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d