fbpx

Salvation launch trailer voor Final Fantasy XVI

Final Fantasy XVI

Op 22 juni verschijnt Final Fantasy XVI. Een extra reden dus dat de game mocht schitteren op de PlayStation Showcase, en dit met een nieuwe trailer.

De trailer schetst het beeld van wat spelers kunnen verwachten als ze volgende maand Valisthea binnenstappen, waar we de barre omstandigheden zien van de Dragers, die geboren zijn met het vermogen om naar believen magie uit te oefenen, en we zien de waarheid achter de Mothercrystals, waarvan lang werd aangenomen dat ze de mensheid zegeningen gaven.

De nieuwe trailer biedt ook een glimp van de eerste stappen van Clive Rosfield, de hoofdpersoon van het spel, terwijl hij en zijn bondgenoten vechten om de controle over hun lot terug te nemen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: