fbpx

Schuimige announcement trailer voor Square Enix ‘s Foamstars

Veel kleuren, schuim en volgens mij een enorme sponsordeal met Dreft. De Splatoon look-a-like van Square Enix werd gisterenavond tijdens de PlayStation-showcase officieel aangekondigd.

Foamstars wordt een 4v4 party shooter waar spelers het onderling zullen uitvechten door middel van, jawel, schuim. Deze schuimfuif zal uitkomen op PlayStation 4 & 5.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

%d bloggers liken dit: