fbpx

Capcom onthult eerste trailer voor Dragon’s Dogma 2

Dragon’s Dogma is een actie RPG die ik pas na enkele speelsessies wist te appreciëren. Maar eens ik gebeten was door het beestje, lees de draak, was ik helemaal verkocht. De trouwe fanbase smeekte al jaren om een sequel en die krijgen ze nu ook.

Veel info is er nog niet, dus ook geen releasedatum. Maar met deze eerste trailer is mijn gamershartje alvast heel blij.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d