fbpx

Moderne Pyramides en robots in reveal trailer van The Talos Principle II

9 jaar na het originele, The Talos Principle, brengen ontwikkelaars Croteam en Devolver Digital een vervolg uit op deze first person puzzle-adventure game.

Verken als robot de futuristische/vergane wereld en los puzzels op om geheimen bloot te leggen. In de trailer zien we een combinatie van een hypermoderne en oude beschaving die deels overwoekerd is door de jungle.

Geen spoor van mensen maar wel gigantische figuren van de mensheid aan gebouwen en rotsen. Zeer mysterieus allemaal! De game komt dit jaar nog naar Xbox Series X/S, PlayStation 5 en PC.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

%d