fbpx

Final Fantasy XIV Online update The Dark Throne nu verkrijgbaar

In een niet zo ver verleden was ook ik helemaal verkocht aan Final Fantasy XIV Online. Maar op een bepaald moment moet een mens keuzes maken, en jammer genoeg betekende dat het einde van mijn level 62-tank in FF XIV Online.

Speel jij nog altijd, dan kan je nu aan de slag met de nieuwste content. Het avontuur wordt vervolgd met nieuwe main scenario quests en spannende nieuwe uitdagingen als de Pandæmonium: Anabaseios raid dungeon, de Aetherfont dungeon, The Voidcast Dais trial en de Containment Bay Z1T9 (Unreal) trial.

Daarnaast levert Patch 6.4 Frontline PvP-updates, diverse Island Sanctuary-updates, inclusief de mogelijkheid om meubels buitenshuis te plaatsen, en veel meer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: