fbpx

Sony pakt uit met gameplay trailer Spider-Man 2

Op de PlayStation Showcase hebben we heel wat goeie trailers zien passeren, maar ik was vooral benieuwd naar de eerste gameplay beelden van Spider-Man 2. Sony hield de webben strak gespannen tot het allerlaatste moment.

Als superhelden fanaat zat ik op de eerste rij om deze beelden te aanschouwen. Ik hing al snel ondersteboven aan het plafond toen ik de eerste fragmenten zag passeren. Peter Parker en Miles Morales moeten het opnemen tegen Kraven the Hunter en Lizard. Er is ook iets raars aan de gang met Peter Parker, maar dat moeten jullie zelf maar ontdekken in deze 12 minuten durende gameplay video.

Spider-Man 2 zou ergens in de herfst van 2023 moeten uitkomen, dit voor PlayStation 5.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: