fbpx

Microsoft toont welke PlayStation Showcase-games ook op Xbox verschijnen

Xbox E3

Microsoft heeft op ludieke wijze aangetoond dat veel van de grote aankondigingen van de PlayStation Showcase van gisteren ook games zijn die je zal kunnen spelen op Xbox Series X/S.

MGS3 remake Metal Gear Solid Delta, Bungie’s nieuwe Marathon-project, Alan Wake 2, Assassin’s Creed Mirage en Dragon’s Dogma 2 hadden misschien geen Xbox-logo’s in hun trailers tijdens Sony’s show, maar ze komen allemaal naar Xbox.

De tweet die Xbox vlak na afloop van Sony’s show plaatste, is duidelijk bedoeld als een grapje. Maar het benadrukt ook hoeveel van de PlayStation Showcase van gisteren ook elders beschikbaar zal zijn.

De FPS Immortals of Aveum, Ghostrunner 2, indie-game The Plucky Squire, voxel destructie game Teardown, Cat Quest: Pirates of the Purribean, Neva en The Talos Principle 2 zullen allemaal op Xbox uitkomen.

Er zullen natuurlijk een aantal games niet op Xbox speelbaar zijn; de kleurrijke heist shooter Fairgame$. Ook Helldivers 2 niet, dat uitgegeven wordt door PlayStation zelf. Final Fantasy 16 is natuurlijk een grote console exclusieve van Square Enix. En last but not least, Spider-Man 2.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: