fbpx

Keer terug naar de iconische PvP-minigame Bounty Hunter in Old School RuneScape

Old School RuneScape, de iconische MMORPG die enkel nieuwe content uitbrengt waarop door fans is gestemd, heeft vandaag de terugkeer van Bounty Hunter aangekondigd. 

Deze geliefde PvP-minigame test de gevechtskwaliteiten van spelers, terwijl ze vechten voor dominantie in The Wilderness. Deze heruitvoering van de klassieke modus voegt unieke wapenbeloningen en krachtige wapenverbeteringen toe. Daarnaast is het de meest toegankelijke manier om met PvP-content in Old School RuneScape kennis te maken.

Bounty Hunter debuteerde in 2007 en is een PvP-minigame, waarbij spelers drie kraters betreden met elk een eigen combat level cap. Binnen deze level cap vechten spelers het uit voor roem en rijkdom. De heruitvoering van Bounty Hunter voert een paar veranderingen door die de minigame toegankelijker maken voor PvP-beginners. 

Er wordt een nieuw, snel matchmaking-systeem gebruikt die spelers koppelt aan tegenstanders met een vergelijkbare combat skill zodat er een eerlijk gevecht ontstaat. De minigame vindt plaats in een speciale arena genaamd The Crater. Zodra spelers The Crater betreden, krijgen ze een doelwit toegewezen. Overwinnaars worden beloond met de buit van het doelwit (zoals gewoonlijk) en extra emblemen die ingewisseld kunnen worden voor unieke items.

Spelers kunnen kiezen uit verschillende beloningen. Denk hierbij aan Statius’ Armour, Vesta’s Armour, Zuriel’s Robes en toegang tot ‘Ancient Warrior’-wapens, waaronder Statius’ Warhammer, Vesta’s Longsword, Morrigan’s Throwing Axe en meer. Bepaalde voorwerpen kunnen van speciale betoveringen worden voorzien, waardoor ze extra nuttig zijn tijdens Bounty Hunter-gevechten. Hieronder vallen de Dark Bow, Dragon Mace, Dragon Longsword, Abyssal Dagger en meer. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: