fbpx

Ravenswatch verwelkomt een nieuwe held: Geppetto

Ravenswatch

Onze reviewer omschreef Ravenswatch als een interessante mix tussen Vampire Survivors en Diablo. Iets wat toch als een mooi compliment mag beschouwd worden. Nu krijgt de game een extra held die door het leven gaat als Geppetto.

Ken je Ravenswatch niet? Check dan eerst even onze review. Zo ben je meteen helemaal mee.

Wie is die nieuwe held Geppetto? Geppetto is afkomstig van het beroemde verhaal over Pinocchio, en is de zevende van de gevallen helden die zich aansluit bij de Ravenswatch, samen met zijn poppen.

Geppetto beschikt over bijzonder innovatieve vaardigheden, die hij heeft ontwikkeld om het verlies van zijn arm te compenseren. Als hybride van een close-combat-strijder en afstandschutter, kan deze uitvinder poppen oproepen om voor hem te vechten. Geppetto mag dan een oude man zijn, zijn poppen zijn vol van vechtlust!

Een van de sterkste punten van deze uitvinder is zijn vermogen om zich met minimale risico’s in gevechten te mengen. Dit nieuwste lid van de Ravenswatch kan met zijn wapens, waaronder zijn hamer en explosieven, zowel zijn vijanden als zijn creaties treffen. Zo kan hij bijvoorbeeld zijn aanvallen en technieken ook op zijn eigen poppen gebruiken om ze te repareren, te beschermen en de strijd in te sturen.

Geppetto’s zwakste punt is zijn grote afhankelijkheid van zijn creaties. Hoewel hij zich meestal wel afzijdig van het strijdgewoel kan houden, moet hij soms toch dichterbij komen om zijn helpers te commanderen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: