fbpx

Nacon onthult nieuwe, officiële Xbox-controller

Tijdens Bigben Week 2023 heeft Nacon de release aangekondigd van een nieuwe, officiële Xbox-controller. De EVOL-X bouwt voort op de expertise die het bedrijf opdeed met de Revolution X (de officiële premium-controller die eind 2021 verscheen) en biedt gamers alles wat ze van een controller verlangen, voor een scherpe prijs beweert de uitgever.

Deze controller met Microsoft-certificaat is het nieuwste essentiële accessoire voor alle Xbox-gamers. Deze gebruiksvriendelijke en duurzame controller is ideaal voor spelers die hoge prestaties, comfort en waar voor hun geld verlangen.

Kenmerken van de EVOL-X:

  • Vier trilmotoren (twee in de triggers en twee in de handgrepen) zodat spelers alle sensaties van de game in hun handen voelen
  • Verwijderbaar snoer met USB-aansluiting van 3 meter, om mee op comfortabele afstand van het beeldscherm te spelen
  • Een verstevigde 3,5 mm audio-aansluiting voor optimale duurzaamheid
  • Oppervlak met reliëf voor optimaal grip en comfort tijdens lange gaming-sessies
  • Grotere actieknoppen voor extra gebruikscomfort
  • Concave-sticks om duimen meer grip te geven

De NACON EVOL-X-controller verschijnt in september 2023 met een verkoopadviesprijs van € 34,99 voor de witte en zwarte versies.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: