fbpx

DLC personages Mortal Kombat 1 mogelijks gelekt

Mortal Kombat 1 werd vorige week officeel op Hemelvaart aangekondigd. De productpagina van Amazon Italy zorgde er dan weer voor dat fans van MK mogelijks tweemaal op een week tijd in de zevende hemel belanden.

Op de pagina staat te lezen dat we aan de slag kunnen met zes extra speelbare personages. Daarnaast zouden er vijf Kameo personages in de DLC zitten die spelers instructies zullen geven tijdens fights.

De zes fighters die we zouden kunnen besturen zijn: Quan Chi, Omni Man, Ermac, Takeda, Peacemaker en Homelander. Over die laatste twee werd eerder al bevestigd dat ze in de game zullen zitten. De Kameo personages-pack bevat klassieke Mortal Kombat fighters zoals Tremor, Johnny Cage, Khameleon, Mavado en Ferra.

Er is voor alle duidelijkheid nog niets bevestigd over deze DLC maar laat ons hoopvol zijn en Amazon Italy geloven. Mortal Kombat 1 verschijnt 19 september op PlayStation 5, Switch, Xbox Series X en PC. Geniet hieronder nogmaals van de brute aankondigingstrailer.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: