fbpx

Gerucht: stemacteur Alan Wake onthuld releasemaand van Alan Wake 2

Het is al even windstil rond de langverwachte game. Vorig jaar loste Remedy Entertainment nog een Anniversary Trailer. Daarna was het net als in het dorp Bright Falls, mysterieus en het gevoel dat er iets aanwezig is.

Eindelijk weten we een releasedatum en kunnen we beginnen aftellen. Dit dankzij de stemacteur van Alan Wake, Matthew Porretta. Hij vertelde in een aflevering van de ‘Monsters, Madness and Magic podcast’ het volgende: “I’ve been working on that and that’s supposed to come out in October. We’re in the middle of working on it now.”

Naast dit nieuws tweette een insider vorige maand dat Alan Wake 2 de kracht van Xbox Series S/X en PlayStation 5 volledig zal benutten. Dit betekent echter dat de game geen release krijgt op de vorige generatie consoles.

Geeft deze info hoop op meer beelden en bevestiging van release in oktober op Summer Game Fest? 8 juni zullen we het te weten komen. Wie de podcast met Porretta helemaal wil luisteren kan deze hieronder terugvinden.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: