fbpx

Mortal Kombat 1 officieel aangekondigd

Het zijn spannende tijden voor liefhebbers van fighting games. Binnen twee verschijnt Street Fighter 6 en ook Tekken 8 werd reeds aangekondigd. En dan is er natuurlijk nog die derde grote speler, Mortal Kombat, waarvan vandaag de nieuwste game officieel is voorgesteld.

Niet Mortal Kombat 12, wel Mortal Kombat 1. Onder deze naam zal de nieuwste game in de franchise verschijnen. De game wordt uitgebracht door Warner Bros. Games en is ontwikkeld door Netherrealm Studios. De game wordt op de gekende Mortal Kombat-stijl aangekondigd via onderstaande trailer. Opgelet voor wie geen al te stevige maag heeft want de trailer bevat heel wat bloederige en gore beelden.  

Buiten de releasedatum en een aantal personages geeft de trailer niet zo heel veel info weer. Maar op de FAQ-pagina op de website van de game valt er wel heel wat belangrijk nieuws te rapen. Hieronder sommen wij de belangrijkste zaken voor jullie op:

  • Spelers die de Premium Edition (€ 109,99) of de Kollector’s Edition (€ 249,99) kopen, zullen vijf dagen eerder aan de slag kunnen met de game (op 14 september).
  • De Standard Edition (€ 69,99) van de game zal ook fysiek verkrijgbaar zijn. De pc-versie van de game zal zowel via Steam als de Epic Games Store beschikbaar zijn.
  • Spelers die de game pre-orderen via PlayStation of Xbox, zullen begin augustus kunnen deelnemen aan de Mortal Kombat 1 beta.
  • Liu Kang, Scorpion, Sub-Zero, Raiden, Kung Lao, Kitana, Mileena, Shang Tsung en Johnny Cage zijn reeds bevestigde characters.

De wereldwijde release vindt plaats op 19 september. De game zal verschijnen voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: