fbpx

Bouw met bijna 4000 LEGO blokjes de Batcave van Batman Returns na

LEGO heeft een nieuwe Batcave set aangekondigd, dat gebaseerd is op die van Batman Returns uit 1992. Daarin speelde Michael Keaton de rol van Batman, of dit toevallig is met de aanstaande film van The Flash laat ik graag in het midden.

Maar liefst 3981 stenen telt de set, die onder de naam LEGO Batman 76252 Batcave -Shadow Box valt. Het wordt dus een enorme uitdaging om de Batcave uit de film Batman Returns na te maken. Het is dan ook niet bizar dat deze set zich meer richt op het oudere publiek.

Vanaf 8 juni is de set hier te bestellen, op de officiële site van LEGO. VIP leden krijgen dan weer eerder toegang tot de set. Deze kunnen vanaf 5 juni al een bestelling plaatsen.

De set kost 399,99 euro en zal ongeveer 51 cm breed zijn. Het zal mogelijk zijn het computerscherm te veranderen, de stoel te draaien en de gereedschapsopslag en verlichte Batsuit kluis openen en sluiten. Bij de set hoort ook nog een Batmobile met verschillende functies. Zeven minifiguren bevinden zich ook in de set zoals The Penguin, Catwoman, twee versies van Batman, Alfred Pennyworth, Bruce Wayne en Max Shreck.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d bloggers liken dit: