fbpx

Lords of the Fallen verschijnt op 13 oktober

Eerder deze week verscheen er het gerucht dat Lords of the Fallen op 13 oktober zou verschijnen. Dit is niet langer een gerucht maar een feit. Dit werd aangekondigd aan het einde van de Gameplay Reveal Trailer.

Lords of the Fallen is een reboot van de originele game die in 2014 verscheen maar geen al te groot succes werd. Net zoals bij de game in 2014 is ook nu CI Games de uitgever. Ontwikkelaar van dienst is HEXWORKS.

Als grote fan van de Dark Souls-games en Elden Ring word ik enorm enthousiast bij het bekijken van onderstaande trailer. Lords of the Fallen zou echt wel eens één van de beste soulslike-games kunnen worden.

De game zal op 13 oktober verschijnen voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: