fbpx

Gangs of Sherwood: (her)beleef de legende van Robin Hood

Gangs of Sherwood

Nacon en ontwikkelaar Appeal Studios onthullen een nieuwe video voor de co-op action-adventure game Gangs of Sherwood.

In Gangs of Sherwood kunnen spelers de rollen aannemen van vier beroemde helden uit de legende: Friar Tuck, Little John, Maid Marian en, uiteraard, Robin Hood. Daarnaast wilden de ontwikkelteams aandacht schenken aan de rijke folklore van de legende door minder bekende personages toe te voegen, zoals Alan-a-Dale.

Al evenveel aandacht ging uit naar de tegenstanders, zoals de charismatische Guy of Gisbourne, die vaak wordt gezien als een huurmoordenaar met de opdracht om Robin Hood te vermoorden, en de abdis van Kirklees, die verantwoordelijk zou zijn voor de dood van Robin Hood.

Gangs of Sherwood is een co-op action-adventure game voor 1 tot 4 spelers met snelle gameplay en een hoge herspeelwaarde in een nieuwe versie van de wereld uit de legendes van Robin Hood. Dankzij de krachten van de Philosopher’s Stone, beschikken de legers van de Sheriff van Nottingham over ongekende macht, waarmee ze de mensen van Engeland harder dan ooit onderdrukken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: