fbpx

Futurama keert terug op 24 juli!

Futurama Fry

Begin vorig jaar werd door Hulu een klein bommetje gedropt: het had nieuwe seizoenen besteld van de legendarische animatieserie Futurama. En nu krijgen we een eerste teaser voorgeschoteld waarin we meteen ook de datum van de première te weten komen.

In totaal bestelde Hulu 20 afleveringen van de reeks waarin we de lotgevallen volgen van Fry, Bender, Leia, Zoidberg en Professor Farnsworth.

Alle originele stemacteurs doen opnieuw mee, waaronder ook John DiMaggio als Bender. Hij had eerst niet veel zin om opnieuw op het Futurama-schip te springen, maar bevestigde uiteindelijk wél zijn deelname.

Hulu is in België niet verkrijgbaar, maar de volledige catalogus is wel onderdeel van Disney+. Ik ga er dus ook van uit dat we daar vanaf 24 juli terecht kunnen voor een verse lading Futurama!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: