Good news, everyone! Futurama maakt in 2023 een comeback!

Futurama Returns Hulu Bender

Futurama is samen met Family Guy zonder enige twijfel mijn favoriete animatiereeks. De heerlijke humor gecombineerd met unieke personages en sci-fi maakten van Futurama een fantastische reeks.

Hulu maakte bekend dat de reeks van The Simpsons-bedenker Matt Groening nieuw leven zal inblazen met een bestelling van 20 nieuwe afleveringen. Hulu is onderdeel van Disney, dus de kans is groot dat wij de reeks ook te zien zullen krijgen in België op Disney+.

Zowat alle originele stemacteurs hebben al een akkoord bereikt om opnieuw hun stem te lenen aan de iconische personages Philip J. Fry (Billy West), Turanga Leela (Katey Sagal), Professor Farnsworth (Billy West), Amy Wong (Lauren Tom), Hermes Conrad (Phil LaMarr) en Dr. Zoidberg (Billy West).

De enige die nog geen akkoord heeft is John DiMaggio die onder andere de stem inspreekt van de grofgebekte robot Bender. Fans hopen dat hij alsnog toezegt, maar de studio geeft aan dat ze wel al op zoek zijn naar een waardige vervanger indien de onderhandelingen spaak lopen.

Futurama zag het levenslicht in 1999 en groeide door de jaren heen uit tot een ware klassieker. De stopte abrupt na vier seizoenen in 2003, maar maakte in 2011 alsnog een comeback. Na drie seizoenen was het in 2013 opnieuw einde verhaal. Tot nu dus.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Good news, everyone! Futurama maakt in 2023 een comeback!'

  1. Goed nieuws? Als we kijken naar wat er gebeurd met ons favoriete films en series die worden uitgemolken… eerder om schrik voor te hebben.

Reacties zijn gesloten.