Eerste gameplay trailer voor Matchpoint – Tennis Championships

Matchpoint Tennis Championships

Wat kijk ik ontzettend hard uit naar een reboot van 2K Sports’ Top Spin-tennisreeks. Niet dat ik zelf zo’n grote tennisfan ben, maar het spelletje op zich was wel leuk. Het doet me om de een of andere reden altijd denken aan het legendarische Pong.

Kalypso Media en Torus Games hebben de officiële gameplay trailer vrijgegeven voor het onlangs aangekondigde Matchpoint – Tennis Championships. Deze staat gepland voor een release in het voorjaar van 2022 voor PlayStation 4|5, Xbox One, Xbox Series X|S, pc en Nintendo Switch.

De gameplay trailer geeft een blik op deze nieuwe tennissimulatiegame, waarin we kunnen deelnemen aan tennistoernooien over de hele wereld. Van authentieke bal physics tot verfijnde personage animaties en ongekende spelerscontrole.

Op het moment van release zijn speelbare personages onder andere de top tien geplaatste Danill Medvedev, Garbiñe Muguruza, Andrey Rublev, Casper Ruud en Hubert Hurkaczs; samen met de bekende tennissterren als Nick Kyrgios, Benoît Paire, Heather Watson, Hugo Gaston, Madison Keys, Victoria Azarenka, Carlos Alcaraz, en Pablo Carreño Busta, Taylor Fritz, Amanda Anisimova, en Kei Nishikori.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)