fbpx

Gameplay Launch Trailer van Diablo IV verwelkomt ons in de hel

Diablo IV 4

In Early Access verschijnt Diablo IV binnen iets meer dan twee weken. Wie net zoals mij staat te trappelen van ongeduld, kan alvast meegenieten van de nieuwste Gameplay Launch Trailer die Blizzard Entertainment de wereld heeft ingestuurd.

In de trailer krijgen we niet eerder vertoonde gameplay beelden te zien en komen alle klassen aan bod. De trailer eindigt met een beeld van Lilith, die ons allen verwelkomt in de hel wanneer de game verschijnt op 6 juni. Wie de Deluxe Edition of de Premium Edition koopt, kan op vrijdag 2 juni al aan de slag met de game.

Diablo IV zal verschijnen voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: