fbpx

Final Fantasy XIV Online Patch 6.4-trailer onthult The Dark Throne-content en releasedatum 23 mei

Tijdens een recente Letter from the Producer LIVE-uitzending onthulde Square Enix dat Final Fantasy XIV Online Patch 6.4: The Dark Throne op 23 mei 2023 verschijnt.

De datum werd aangekondigd in een nieuwe trailer die werd geïntroduceerd door producer en director Naoki Yoshida, die spelers ook een eerste blik gunde op wat de komende patch zal brengen. Spelers kunnen genieten van nieuwe hoofdscenario-quests, een nieuwe raid dungeon, nieuwe trial en meer.

Ook werd er informatie gedeeld over andere updates die deel uitmaken van Patch 6.4, inclusief Crystalline Conflict- en Frontline PvP-updates, diverse Island Sanctuary-updates, inclusief de mogelijkheid om meubels buitenshuis te plaatsen, en een overzicht van de volgende Variant en Criterion dungeons die met Patch 6.45 zullen verschijnen.

Hieronder meer details over Patch 6.4:

 • Nieuwe Main Scenario Quests – Het volgende hoofdstuk in het verhaal van de Warrior of Light. 
 • Nieuwe raid – Pandæmonium: Anabaseios – Het laatste deel van de Pandæmonium-raid-serie.
 • Nieuwe dungeon – Nieuwe uitdagingen wachten in The Aetherfont.
 • Nieuwe trials – The Voidcast Dais – Een uitdagende nieuwe strijd op de niveaus Normal en Extreme. 
 • Nieuwe Unreal-trial – Containment Bay Z1T9 (Unreal) tegen de machtige Zurvan.
 • Nieuwe Side Story Quests – Tartaru’s Grand Endeavour wordt vervolgd.
 • Duty Support System-update – Support voor een aantal main scenario dungeons van Stormblood™ (The Sirensong Sea, Bardam’s Mettle, Doma Castle, Castrum Abania en Ala Mhigo) wordt toegevoegd, zodat ze solo, met andere spelers of met een groep NPC-bondgenoten voltooid kunnen worden.
 • Ocean Fishing-update – Verken een nieuwe route naar Kugane.
 • Island Sanctuary-updates – Nieuwe Sanctuary-rangen en voorwerpen om te verzamelen, bouwkavels, maakbare voorwerpen, gewassen, dieren, de mogelijkheid om meubels buiten bij gebouwen te plaatsen, en meer.
 • Player Versus Player-updates:
  • Crystalline Conflict – PvP-serie 4 begint samen met seizoen 7 van Crystalline Conflict.
  • Frontline – Aanpassingen gemaakt aan de regels van The Fields of Glory (Shatter) en nieuw UI-element toegevoegd dat het makkelijker maakt om de score en resterende tijd in de gaten te houden.
 • Diverse updates – Met onder andere een nieuwe Allagan tomestone-valuta, weergave van Job-pictogrammen in het chatlogboek en op naamplaatjes van spelers, de mogelijkheid om scholar faeries glamour te geven, diverse quality-of-life-verbeteringen, en meer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: