fbpx

Ontdek het nieuwe waterpark van Session: Skate Sim

Skateboarden? Ik kan dat! Echt waar! Al is het wel een hele poos geleden dat ik nog eens in het echt op zo’n plank met wieltjes heb gestaan. Gelukkig bestaat er zoiets als videogames en kan ik daar naar hartelust skaten zonder armen, benen en nek te breken. Net zoals in Session: Skate Sim dus.

Goed nieuws voor de fans van Session: Skate Sim. Zij kunnen vanaf nu aan de slag met de nieuwe content voor Session: Skate Sim. Deze is nu verkrijgbaar voor Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc (Steam, Epic).

Gamers kunnen nu hun weg vinden op een nieuwe map genaamd Waterpark, de eerste die buiten een stad is gesitueerd. Daarnaast zijn er zes nieuwe missies beschikbaar met de beroemde pro-skater Chris Cole.

Ook omvat de nieuwe content meer aanpasbare elementen, zodat spelers kunnen genieten van nog vele uren extra skateplezier.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: