fbpx

Vanaf 16 mei competitief Fortnite spelen in Ranked Play-modus

Ranked Play komt eindelijk naar Fortnite via update v24.40 die morgen, 16 mei, live gaat.

In deze modus is het de bedoeling om door tegenstanders uit te schakelen zo hoog mogelijk te raken op de ladderlijst. Je start op het niveau Bronze en knokt zo je weg naar boven via Silver, Gold, Platinum, Elite en Champion om zo te eindigen in het Unreal-niveau.

Je kan de ranked-optie makkelijk aanzetten wanneer je Battle Royale of Zero Builds speelt, waarbij beide spelmodi hun eigen aparte ranked-lijst hebben.

Als je in teamverband speelt, krijgt iedereen van het team dezelfde beloningen. Ongeacht het feit of je nu 1 of 20 kills hebt gescoord. Bij de matchmaking wordt trouwens altijd rekening gehouden met het niveau van de hoogst geplaatste speler van het team.

Op 16 mei start het Ranked Season Zero, wat gaat lopen tot het einde van Fortnite Chapter 4 Season 3, dat waarschijnlijk ergens tot september gaat duren. Daarna gaat het Ranked-seizoen simultaan met het échte Fornite-seizoen lopen. Tot die tijd geeft Epic Games zichzelf om alle plooien glad te strijken.

Meer info vind je op de website van Fortnite.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: