fbpx

Krijgt Weird West een Nintendo Switch-versie?

Weird West

Weird West is een fascinerende game. Dat vond niet alleen onze eigenste Praga, maar ook Yakkoi in zijn uitgebreide review van de pc-versie.

Naast een versie voor pc is Weird West ook te spelen op zowat alle andere hedendaagse consoles. Met uitzondering van de Nintendo Switch.

Maar daar kan snel verandering in komen zo blijkt. Want als we de geruchten mogen geloven zouden we binnenkort ook op Nintendos hybide systeem de cowboy kunnen gaan uithangen.

De website Gamatsu heeft namelijk ontdekt dat de Nintendo Switch-versie in Duitsland al een leeftijdsclassificatie heeft gekregen. Wat dus wil zeggen dat de game ter controle werd ingediend én dat deze dus effectief bestaat.

Het is nu dus enkel nog afwachten tot wanneer ontwikkelaar WolfEye Studios dit nieuws officieel bevestigd.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: