fbpx

Gran Turismo 7 op PS VR2 helpt Bella Ramsey te slagen voor haar rijexamen

Gran Turismo 7

Bella Ramsey, wellicht het best bekend voor haar rol als Ellie in de HBO-adaptatie van The Last of Us, moet voor de vijfde keer haar rijexamen afleggen en grijpt nu naar haar PS VR2-set en Gran Turismo 7 om zich voor te bereiden.

De eerste zomeradvertentie van PlayStation heeft een cross-over tussen twee van zijn grootste franchises: Gran Turismo 7 en The Last of Us, met in de hoofdrol de getalenteerde actrice Bella Ramsey.

Dit lijkt een slimme zet van PlayStation, aangezien beide franchises enorm populair zijn onder gamers en een grote fanbase hebben opgebouwd.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: