fbpx

Marvel’s Midnight Suns en alle DLC nu beschikbaar op Xbox One en PS 4

Ik ben fan van Firaxis en hun XCOM-reeks, dus moet ik ook fan zijn van deze game. Maar ja, je kan ze niet allemaal kopen natuurlijk. Ik zal dus nog even geduld moeten oefenen en wachten op de koopjes. Heb je budget en een old-gen console, dan kan jij alvast nu meteen aan de slag met deze game.

Marvel’s Midnight Suns is nu beschikbaar in digitaal formaat op Xbox One en PS4 en ook toe te voegen aan de bestaande beschikbare platforms op Windows PC via Steam en Epic Games Store, PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Om de lancering van vandaag te vieren, zal de Standard Edition voor Marvel’s Midnight Suns beschikbaar zijn voor een speciale lanceringsprijs van €34.99 op PS4 voor alle PlayStation Plus-abonnees en Xbox One.

Daarnaast is Blood Storm, de vierde en laatste post-launch DLC van Marvel’s Midnight Suns met de rekruteerbare held Storm, nu wereldwijd verkrijgbaar op alle platforms, waaronder Xbox One en PlayStation 4. In Blood Storm heeft Storm wind- en bliksemschichtkrachten waarmee ze haar vijanden kan neerhalen en verlammen en die schade kunnen toebrengen op basis van de elementaire krachten die ze gebruikt. Inbegrepen in Blood Storm:

  • Een nieuwe rekruteerbare held: Storm, een mutant die het weer manipuleert met 10 unieke vaardigheden
  • Nieuwe verhaalmissies: Vecht tegen nieuwe vijanden in uitdagende missies met op het einde een grote finale als je alle Season Pass-missies hebt voltooid
  • Nieuwe Abbey upgrade: Een verbeterde T.H.R.E.A.T. Room
  • 3 nieuwe Hero Skins, 7 Abbey outfits en 2 badpakken voor Storm.

Storm kan je rekruteren door de missie “Hard Knock Life” te voltooien. Deze missie wordt pas beschikbaar als je “The Best There Is”-missie voltooid tijdens Act One.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: