fbpx

Gerucht: Call of Duty: Modern Warfare 3 zou dit najaar verschijnen

Volgens geruchten die Insider Gaming publiceert, zal er dit najaar een nieuwe Call of Duty-game uitkomen met de titel Call of Duty: Modern Warfare 3. Dit is opmerkelijk omdat er normaal gesproken enkele jaren tussen de release van nieuwe delen van Modern Warfare zitten.

Eerder deze week werd al rondgebazuind dat er dit jaar geen nieuwe Call of Duty-game zou uitkomen, maar eerder een DLC voor Modern Warfare 2. Later zou er besloten zijn om hier een losstaande game van te maken, die nu dus volgens de geruchten Modern Warfare 3 gaat heten.

Insider Gaming claimt dat de game een campagne, multiplayer en Zombies-modus zal hebben. De Zombies-modus zou in feite een ‘Outbreak 2.0’ zijn. Daarnaast wordt er beweerd dat er tijdens het eerste seizoen van de game een nieuwe Warzone 2.0-map zal uitkomen.

De game zou ontwikkeld worden door Sledgehammer Games, in samenwerking met meerdere andere studio’s.

Het is belangrijk te melden dat er nog geen officiƫle bevestiging is van deze geruchten.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d