fbpx

TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 is nu verkrijgbaar

TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3 blaast het genre nieuw leven in voor een unieke ervaring. Naast een exacte vertegenwoordiging van het eiland en de beroemde race, biedt de game nieuwe modes om coureurs nog meer vrijheid te bieden.

Om te beginnen biedt de game nu een “open roads”-stand. Daarin ben je vrij om de 200+ km aan wegen van het Isle of Man te verkennen, inclusief de officiële route van de Tourist Trophy, die op een schaal van 1:1 is gereproduceerd. Spelers kunnen in deze mode direct op de wegen van de evenementen trainen, of deelnemen aan vele, gevarieerde uitdagingen.

Naast de legendarische Tourist Trophy-route, zijn er ook officiële competities op andere routes, zoals de races van St John’s en Clypse. Daarnaast is de aanvullende content van “open roads” ook toegankelijk vanaf de Snaefell Mountain-route, zonder dat je daarvoor terug hoeft te gaan naar een menu.

De studio heeft dit keer ook zelf routes toegevoegd door het binnenste van het eiland, om spelers meer en unieke speelruimte te bieden, voor een grenzeloze ervaring.

Check hier onze review.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: