fbpx

Frictional Games stelt Amnesia: The Bunker opnieuw uit

Slecht nieuws voor wie uitkeek naar de release van Amnesia: The Bunker op 23 mei. Ontwikkelaar Frictional Games heeft namelijk laten weten dat de launch met twee weken wordt uitgesteld door onvoorziene certificeringsproblemen. Ook werd er een demo aangekondigd.

Het is niet de eerste keer Amnesia: The Bunker wordt uitgesteld. Begin februari liet Frictional Games weten dat een release in maart niet haalbaar zou zijn en stelde de release daarom uit tot mei.

Over het nieuwe uitstel laat de ontwikkelaar via een bericht op Twitter het volgende weten: ‘De release van Amnesia: The Bunker is twee weken vertraagd door onvoorziene certificeringsproblemen. Deze beslissing is cruciaal om te voorkomen dat het spel met deze problemen wordt uitgebracht. De extra tijd stelt ons in staat om het probleem op te lossen en zo de best mogelijke spelervaring te garanderen bij release. Wij danken jullie voor het begrip en geduld. Amnesia: The Bunker is op 6 juni verkrijgbaar op Steam, Epic Games Store, GOG, PlayStation en Xbox. Om met een positieve noot te eindigen kunnen we melden dat er op 22 mei een gratis demo beschikbaar zal zijn op Steam, dus markeer de datum!’

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: