fbpx

WW1-horrorspel Amnesia: The Bunker verschuift naar mei

De Amnesia-reeks staat erom bekend tot de top van het horrorgenre te behoren. We hebben echter geen tof nieuws voor de fans, zij zullen een paar weken langer moeten wachten op de vierde telg in de reeks.

Amensia: The Bunker, de “unscripted” WW1-horror van SOMA-ontwikkelaar Frictional Games, zal zijn release in maart niet halen en wordt uitgesteld naar 16 mei.

Amnesia: The Bunker neemt ons mee naar Wereldoorlog 1, meer bepaald naar de claustrofobische omgeving van een slecht verlichte ondergrondse bunker. We kruipen in de huid van Franse soldaat, genaamd Henri Clément. Hij krijgt in die onheilspellende omgeving te maken met een moordzuchtig buitenaards wezen.

Om aan de klauwen van het wezen te ontsnappen moet Henri, slechts gewapend met een revolver en een lawaaierige zaklamp met dynamo, alles op alles zetten. Hij moet verkennen en experimenteren, snel denken en omgaan met voorwerpen, bedreigingen en middelen die bij elk spel anders zijn.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.