fbpx

Mobile Roguelike Tomb Raider Reloaded verschijnt deze maand

Goed nieuws voor de fans van het roguelike genre en Tomb Raider in het bijzonder. Zij kunnen nog deze maand aan de slag met Tomb Raider Reloaded.

Tomb Raider Reloaded neemt ons mee op een avontuur vol actie terwijl we in de schoenen springen van Lara Croft op haar zoektocht om het eeuwenoude Scion artefact te bemachtigen.

Ze zal steeds wisselende kamers vol nieuwe en bekende vijanden en gevaarlijke vallen en puzzels moeten overwinnen. Onderweg krijgen we run-specifieke boosts naast permanente beloningen, zoals XP modifiers, runen die Lara’s stats verbeteren en handleidingen om outfits vrij te spelen en te upgraden.

De game lanceert op 14 februari op iOS- en Android-apparaten. Bovendien lanceert Tomb Raider Reloaded dezelfde dag op Netflix. Abonnees kunnen de game spelen zonder advertenties of in-app aankopen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: